Noutăți
Concursul Pronosticurilor

Ruben Gomes și Maxim Bucătaru vor evolua la FC Bălți

Ruben Gomes și Maxim Bucătaru vor evolua la FC Bălți

Mijlocașul argentinian Ruben Gomes va evolua în noul sezon competițional al FC Bălți. De asemenea, rîndurile grupării bălțene au fost completate de mijlocașul moldovean Maxim Bucătaru (în imagine). Astăzi, ambii au semnat contracte oficiale. Gomes a evoluat la mai multe cluburi din Ucraina, printre care Metalurg Donetsk, Stal Alchevsk, Zaria Lugansk, Tavria Simferopol și altele. A bifat evoluții și la gruparea AEK Larnaca din Cipru și la clubul Levadiakos din Levadia. 

În Moldova, argentinianul a ajuns în anul 2015, cînd a semnat un contract cu Zaria Bălți. De atunci a apărat culorile clubului bălțean. 

Maxim Bucătaru a evoluat anterior la Dacia Chișinău și Dinamo-Auto din Tiraspol, precum și la FC Ungheni în Divizia A. 

fanul
02.07.2020
23:09

Sigur ca voi merge si voi sustine echipa , sunt sigur ca vor veni multi iubitori a fotbalului din Balti

FCOB
02.07.2020
19:24

Fanul, calmeazate si bucurate ca sa format echipa FC Balti la care o sa poti sa mergi sa maninci rasarita vrio doua pachete pe meci si dupa care sa mergi acasa.

999nrg
01.07.2020
15:31

Позволю себе высказаться по данному поводу.

Пока в Бельцах будут у руля те кто не заинтересован в развитии клуба, инфраструктуры, и детского футбола и повсюду советская романтика НЕ будет наш футбол развиваться.
Подключите тех кто будет болеть этим делом кто будет жить этим а не тех кто за все время не научился ничему кроме как просто ходить на работу. Уж больно все там в зоне комфорта и не хотят они изменений и не стандартных решений.
Ох, как не хватает того который расшевелит тех "ОПЫТНЫХ" и "всезнающих" людей....

По поводу, Олимпия или ФК Бэлць

Ребята правы, за имя надо бороться, они боролись и отстаивали честь клуба Олимпия и на трибунах и вне...
А сейчас когда того же самого попросили от руководства те просто сказали что им посоветовали.... А отстоять? А побороться? А ........ в принципе зачем....... Зарплата не изменится, никто не заставит..... -Не согласимся с федерацией, так головняка меньше.

Пора уже понять, первый раз когда назвали "Заря" ребята пошли на компромисс и надеялись что это будет временно. Им сказали что брэнд принадлежит Киселёву и это вынужденная мера, сейчас уже другая отговорка, и если что найдут еще сто таких, если надо.

Скажу от себя, я не состою в фан движении, но труд и вложения ребят всегда уважал.
Вспомните момент когда трибуна фанов перекликевалась с трибуной солдат..... Или драку с зубрами.... или другие момент которые оживили хоть не на долго обыденную серость Бельц.
При некоторой работе с молодым поколением города это направление можно не плохо развить и разнообразить их быт.
Ведь это просто, соберите в школьников в школе на уроке физкультуры, объясните им что это, найдите вы фанов из за рубежа для "веса слов" и для взгляда со стороны которые поделятся опытом разными историями которых я уверен много, отвезите вы на матч другой пока появится зависимость от этого, и ВСЕ! В начале появится количество которое перейдет непременно в качество.

Ох! как много всего еще можно сказать но букаф и так много...


П.С. Ход

cc
«Atenție! Posibil acest utilizator a scris comentarii folosind mai multe nick-uri: Сс»
26.06.2020
20:29

Oricum. Parerea mea cum se zice "взгляд со стороны" este ca mergeti la principiu. Ai spus CA "Zarea" este denumire care are legatura cu istoria echipei. De ce atunci Fc Balti nu se leaga cu orasul? De ce nu se face parallela intre aceste doua denumiri? Zarea ca simbolul istoriei, dar fc balti cu denumire orasului nostru natal. Nu am trait pe timpul lui Brejnev, dar totusi cu tot respectul fata de echipa, denumire "Zarea"mai mult se potriveste unui tractor spre exemplu. Shi Fc Balti de ce nu este o denumire destul de OK . Imi place shi Olimpia. Dar accept shi parerea conducerii, shi nu merg la principiu.
Am postat ceva timp in urma un comment referitor la decizia unor cetateni de a renaste Olimpia.. parerea mea e ca Mai bine sa avem o forta, o echipa. Shi in loc sa creeaza o echipa puternica din toate punctele de vedere, baltul fotbalistic sa imparte in doua tabere. In loc sa avem o echipa puternica in divizia nationala, o sa avem duoa semiechipe prin diviziile A shi B!

FCOB
26.06.2020
20:20

Mara tu singur ai inteles ce ai scris mai sus ? Calmeazate, tu imi aduci aminte de Lupu, spui multe cuvinte da nimeni nu te intelege

Mara
«Atenție! Posibil acest utilizator a scris comentarii folosind mai multe nick-uri: fanul»
26.06.2020
20:16

Tabara de odihna)))este olimpia echipa in balti?

FCOB
26.06.2020
20:01

Noi neaparat o sa ne facem aparitie pe scena suportului din Balti, si plus la asta de mult nu a fost in oras doua tabere oponente de fani, in multe orase din Europa asta ii ceva normal, asa ca trebuie sa ne bucuram ca trecem la alta etapa, asa chiar ii mai interesant

FCOB
26.06.2020
19:58

Si toti cei care sustin Olimpia Balti sunt oameni care sau realizat in viata din toate punctele de vedere, au familii si un statut destul de bun in societate, nu suntem oameni din strada sau alcoolici cum scriu altii, in general putem sa organizam la Balti o intilnire si sa vorbim care sunt argumentele noastre si atunci toti o sa poata sa vada cine suntem si cum aratam.

FCOB
26.06.2020
19:53

Cc, cu tine spoate de discutat normal, ma uit ca esti destul de adecvat, cind sa redenumit in Zaria noi personal am fost la intilnire cu oamenii care faceau parte din conducerea echipei si credema ca erau persoane care stateau acolo sus, nu niam injosit in fata lor absolut deloc, din contra am venit cu un plan de idei unde era scris ce dorim noi sa facem pentru suportul echipei noastre, si am vorbit referitor si la redenumirea echipei in FC OLIMPIA, dar atunci cind niau comunicat ca o redenumesc in Zaria am acceptat deoarece in trecut a mai fost aceasta denumire si are ceva in comun cu orasul nostru cu o istorie foarte bogata, dar acum cind ei merg la principiu si ne spun ca au careva dubii ca in trecut Olimpia a avut meciuri trucate si pot sa apara probele asta este absurd, vreau sati mai spun ca acum ei mereu pun accentul ca FMF liau recomandat sa fie balti ca ei cred ca asa o sa fie mai bine, din toate timpurile noi am luptat cu aceasta organizatie corupta care erau impotriva la Zaria sau Olimpia, favorizind alte echipe din Moldova. Si acum se primeste ca ei sunt "prieteni" si ne spun noua ce sa facem.

FCOB
26.06.2020
19:45

Mara tu poti sa raspunzi pentru cuvintele tale ca noi suntem alcoolici ? Ai de scris ceva concret referitor la fotbalul din Balti atunci lasa un comentariu adecvat, daca nu atunci urmaresti aici ce scriu oameni care stiu putin fotbal si au o cultura.

Mara
«Atenție! Posibil acest utilizator a scris comentarii folosind mai multe nick-uri: fanul»
26.06.2020
19:38

Nu asculatati o haita de alcoolici formata din 5-6 oameni ce urla de denumire si nu mai stiu de ce, doresc echipei succes si victorii frumoase.

Сс
«Atenție! Posibil acest utilizator a scris comentarii folosind mai multe nick-uri: cc»
26.06.2020
19:12

Interesant, oare de ce ai tacut cind Zarea ridica cupa. Cind Usatii baga banii. Cind echipa cistiga Sheriful, Dacia, Milsami. Era aproape de primul loc in campionat??? Ati uitat atunci de Denumire Olimpia... Era totul bine) oare de ce dupa intilnire cu Usatii sa schimbat parerea??!! Ati simtit momentul cind echipa era pe cale de disparitie, ati propus ca echipei sa fie reintoarsa denumire Olimpia. Dar dupa refus vati intors cu spatele. Poti sa mi raspunzi la intrebare de ce nu ati initiat Asa zisa Renumire echipei cind Zarea lua cupa shi juca in Europa???
Alta chestie. Spui ca aceasta echipa fc balti nare viitor. Atunci ce ar fi daca Usatii lua decizia de a consolida cu voi??!! Avea sa fie fc Olimpia. Cu tot aceeasi conducere ca shi la moment. Shi dupa logica ta tot fc Olimpia nu are viitor!! Dar daca tu crezi ca aici momentul culminant este numai prezenta suporturilor, te gresesti amarnic. Pentru ca tot aceeas suporterii care veneau la Zarea o sa vine la fc balti. Dar daca un grup de fani nu o sa fie prezent, nu este o scirba mare. Cei care vin o sa priveasca..echipa oricum va juca. Sau cu 200 de spectatori adecvati, sau cu 300 mare parte din care veneau sa manince rasarita shi cu visuri de a vedea pe panou denumire Fc Olimpia..

FCOB
26.06.2020
18:04

Am mari dubii in privinta acestei echipe noi care se formeaza, vreau sa vad citi suporteri o sa vina la stadion, nu cred ca mai mult de 500 - 700, deama de sector nici nu mai spun, o sa fie tribuna ca la echipele din sate, sau la cel mai mic nivel.

FCOB
26.06.2020
17:58

II foarte mare diferenta atunci cind mergi la stadion si stai pe scaun 2 ore si astepti sa mergi acasa si atunci cind te implici activ in viata echipei si faci tot posibilul ca ei sa observe adevarata sustinere in meci. Stati voi si imi povestiti aici despre continuarea istoriei si imi spui ca asta ii aceeasi echipa,noi niciodata nu am tradat culorile in comparatie cu altii, multi din noi au dedicat foarte mult timp si straduinta ani la rind ca in Balti sa fie nu numai echipa de fotbal dar si fani adevarati care sa reprezinte orasul si sa fie la un nivel inalt, sa fie respectati si de alte grupari din Moldova, clar lucru asta so facut din placere si din propria dorinta, Numai Olimpia Balti in pula pulii sa stie toata lumea din capitala nordului cine sunt stapini in oras in rindul fanilor.

Сс
«Atenție! Posibil acest utilizator a scris comentarii folosind mai multe nick-uri: cc»
26.06.2020
16:02

Что ты говоришь)) а разве ФК Бэлць это не продолжение истории Зари 80-х годов, Олимпии 90-х начала 2000-х. Дальше сново Зари!!! Разве это не Та же команда, что При Кисилеве бронзу взяла. Разве это не та же команда, что выиграла для Бельц кубок??!!! Тот же стадион, та же касса стадиона, те же болельщики, школа футбола и те же радостные моменты для всех бельчан, Когда команда города завоевывала победы!!!! Только президенты, тренера и спонсоры менялись ,Но душа бельцкой команды была Всегда одной!!!! Пока кто то не обиделся, что не переименовали команду в Олимпию.. Вы не продолжаете историю бельцкой команды, а просто создаете клона Олимпии!!! Но Фк Бэлць это и есть продолжение истории.. Так что не сходите с ума. А люди будут ходить На стадион и кричать waii, и кушать семечки.. Возможно без дополнительнных матюков с фанатской трибуны, Но с настоящими болельщиками. А не с теми кто сегодня красный, завтра синий!!!

FCOB
26.06.2020
11:10

Olimpia Balti niciodata nu o sa moara in amintirile adevaratilor fani, acum la stadion in Balti la meciuri o sa vina baietii cu rasarita in mina si uneori o sa strige : HAI WAIII sau Давай .ляяя

FCOB
26.06.2020
11:04

Impotriva acestor jucatori nam nimic impotriva, aceasta echipa noua care se formeaza nu are nici un viitor, si majoritatea nici nu o sa o sustina, poate numai oamenii care nu stiu istorie si nu respecta aceea ce sa creat cu anii.

fanul
26.06.2020
00:08

sunt bucuros ca va fi si la Balti o echipa competitiva, bafta baieti

Rtj
25.06.2020
20:15

Bucataru e foarte bun, respect de la Ungheni.
Unde va juca Stratan?

Max
25.06.2020
18:26

Букэтару и в вышке играл за Унгены, чуть ли не единственное светлое пятно было

Calendarul sezonului
Faza 1, grupa A
18.08.2023, Etapa 1
  • FCM Ungheni - Dinamo-Auto
    6:0
  • Sheriff-2 - Victoria
    3:2
Faza 1, grupa B
18.08.2023, Etapa 1
  • FC Fălești - Olimp
    2:1
Faza 1, grupa A
19.08.2023, Etapa 1
  • Speranța D - Iskra
    1:0
Faza 1, grupa B
19.08.2023, Etapa 1
  • Real-Succes - Speranis
    0:3
  • Univer - Saksan
    3:3
Faza 1, grupa A
25.08.2023, Etapa 2
  • Victoria - Iskra
    7:1
  • Sheriff-2 - FCM Ungheni
    1:0
Faza 1, grupa B
25.08.2023, Etapa 2
  • Olimp - Saksan
    1:1
Faza 1, grupa A
26.08.2023, Etapa 2
  • Dinamo-Auto - Speranța D
    1:2
Faza 1, grupa B
26.08.2023, Etapa 2
  • Speranis - Univer
    3:2
  • FC Fălești - Real-Succes
    1:0
Faza 1, grupa A
01.09.2023, Etapa 3
  • FCM Ungheni - Victoria
    1:1
  • Speranța D - Sheriff-2
    0:2
Faza 1, grupa B
01.09.2023, Etapa 3
  • Univer - FC Fălești
    3:0
Faza 1, grupa A
02.09.2023, Etapa 3
  • Iskra - Dinamo-Auto
    1:0
Faza 1, grupa B
02.09.2023, Etapa 3
  • Real-Succes - Olimp
    1:1
  • Saksan - Speranis
    0:0
Faza 1, grupa A
15.09.2023, Etapa 4
  • Victoria - Dinamo-Auto
    4:1
  • Sheriff-2 - Iskra
    4:0
Faza 1, grupa B
15.09.2023, Etapa 4
  • Olimp - Speranis
    2:2
  • Real-Succes - Univer
    0:3
Faza 1, grupa A
16.09.2023, Etapa 4
  • FCM Ungheni - Speranța D
    2:1
Faza 1, grupa B
16.09.2023, Etapa 4
  • FC Fălești - Saksan
    1:2
Faza 1, grupa A
22.09.2023, Etapa 5
  • Dinamo-Auto - Sheriff-2
    0:3
Faza 1, grupa B
22.09.2023, Etapa 5
  • Univer - Olimp
    0:0
  • Speranis - FC Fălești
    0:1
Faza 1, grupa A
23.09.2023, Etapa 5
  • Speranța D - Victoria
    1:3
  • Iskra - FCM Ungheni
    3:2
Faza 1, grupa B
23.09.2023, Etapa 5
  • Saksan - Real-Succes
    4:2
Faza 1, grupa A
29.09.2023, Etapa 6
  • Victoria - Sheriff-2
    1:0
  • Dinamo-Auto - FCM Ungheni
    1:5
Faza 1, grupa B
29.09.2023, Etapa 6
  • Olimp - FC Fălești
    2:3
Faza 1, grupa A
30.09.2023, Etapa 6
  • Iskra - Speranța D
    2:1
Faza 1, grupa B
30.09.2023, Etapa 6
  • Speranis - Real-Succes
    2:1
  • Saksan - Univer
    1:1
Faza 1, grupa B
06.10.2023, Etapa 7
  • Univer - Speranis
    2:1
Faza 1, grupa A
07.10.2023, Etapa 7
  • Speranța D - Dinamo-Auto
    0:0
  • Iskra - Victoria
    0:2
Faza 1, grupa B
07.10.2023, Etapa 7
  • Saksan - Olimp
    1:1
  • Real-Succes - FC Fălești
    0:3
Faza 1, grupa A
08.10.2023, Etapa 7
  • Sheriff-2 - FCM Ungheni
    5:1
Faza 1, grupa A
20.10.2023, Etapa 8
  • Sheriff-2 - Speranța D
    1:0
Faza 1, grupa B
20.10.2023, Etapa 8
  • Speranis - Saksan
    1:3
  • FC Fălești - Univer
    1:2
Faza 1, grupa A
21.10.2023, Etapa 8
  • Victoria - FCM Ungheni
    5:3
  • Dinamo-Auto - Iskra
    1:4
Faza 1, grupa B
21.10.2023, Etapa 8
  • Olimp - Real-Succes
    3:1
Faza 1, grupa A
27.10.2023, Etapa 9
  • Speranța D - FCM Ungheni
    2:1
Faza 1, grupa B
27.10.2023, Etapa 9
  • Univer - Real-Succes
    2:1
Faza 1, grupa A
28.10.2023, Etapa 9
  • Dinamo-Auto - Victoria
    0:3
  • Iskra - Sheriff-2
    1:1
Faza 1, grupa B
28.10.2023, Etapa 9
  • Saksan - FC Fălești
    2:0
  • Speranis - Olimp
    2:0
Faza 1, grupa A
02.11.2023, Etapa 10
  • Sheriff-2 - Dinamo-Auto
    8:0
Faza 1, grupa B
04.11.2023, Etapa 10
  • Olimp - Univer
    0:2
  • Real-Succes - Saksan
    0:5
  • FC Fălești - Speranis
    0:0
Faza 1, grupa A
05.11.2023, Etapa 10
  • FCM Ungheni - Iskra
    3:1
  • Victoria - Speranța D
    1:0
Faza 1, grupa A
10.11.2023, Etapa 11
  • FCM Ungheni - Dinamo-Auto
    7:0
Faza 1, grupa B
10.11.2023, Etapa 11
  • FC Fălești - Olimp
    0:1
  • Real-Succes - Speranis
    1:5
Faza 1, grupa A
11.11.2023, Etapa 11
  • Sheriff-2 - Victoria
    1:0
  • Speranța D - Iskra
    0:0
Faza 1, grupa B
11.11.2023, Etapa 11
  • Univer - Saksan
    0:1
Faza 1, grupa A
24.11.2023, Etapa 12
  • FCM Ungheni - Sheriff-2
    3:1
Faza 1, grupa B
24.11.2023, Etapa 12
  • FC Fălești - Real-Succes
    2:5
  • Speranis - Univer
    2:4
Faza 1, grupa A
25.11.2023, Etapa 12
  • Dinamo-Auto - Speranța D
    1:3
  • Victoria - Iskra
    7:1
Faza 1, grupa B
25.11.2023, Etapa 12
  • Olimp - Saksan
    0:3
Faza 1, grupa A
01.12.2023, Etapa 13
  • Iskra - Dinamo-Auto
    6:1
Faza 1, grupa B
01.12.2023, Etapa 13
  • Real-Succes - Olimp
    1:2
  • Saksan - Speranis
    5:0
Faza 1, grupa B
02.12.2023, Etapa 13
  • Univer - FC Fălești
    3:2
Faza 1, grupa A
03.12.2023, Etapa 13
  • Speranța D - Sheriff-2
    1:0
  • FCM Ungheni - Victoria
    3:6
Faza 1, grupa A
08.12.2023, Etapa 14
  • Sheriff-2 - Iskra
    1:1
  • FCM Ungheni - Speranța D
    0:0
Faza 1, grupa A
09.12.2023, Etapa 14
Faza 1, grupa B
09.12.2023, Etapa 14
  • Real-Succes - Univer
    1:2
  • FC Fălești - Saksan
    4:7
  • Olimp - Speranis
    3:1
Faza 1, grupa A
16.12.2023, Etapa 15
  • Speranța D - Victoria
    2:1
  • Iskra - FCM Ungheni
    3:1
  • Dinamo-Auto - Sheriff-2
    0:7
Faza 1, grupa B
16.12.2023, Etapa 15
  • Univer - Olimp
    4:2
  • Saksan - Real-Succes
    6:0
  • Speranis - FC Fălești
    4:4
Faza 2, Grupa 1
08.03.2024, Etapa 1
  • Univer - Spartanii
    1:1
  • Speranța D - Saksan
    0:2
Faza 2, Grupa 2
08.03.2024, Etapa 1
  • Sheriff-2 - Iskra
    3:0
  • FCM Ungheni - Real-Succes
    2:1
Faza 2, Grupa 2
09.03.2024, Etapa 1
Faza 2, Grupa 1
10.03.2024, Etapa 1
  • FC Florești - Victoria
    4:0
Faza 2, Grupa 1
15.03.2024, Etapa 2
  • Victoria - Spartanii
    4:1
Faza 2, Grupa 2
15.03.2024, Etapa 2
Faza 2, Grupa 1
16.03.2024, Etapa 2
  • Saksan - Univer
    0:3
Faza 2, Grupa 2
16.03.2024, Etapa 2
  • Iskra - Speranis
    0:1
  • FC Fălești - Olimp
    2:1
Faza 2, Grupa 1
17.03.2024, Etapa 2
  • FC Florești - Speranța D
    3:0
Faza 2, Grupa 1
29.03.2024, Etapa 3
  • Spartanii - Saksan
    2:4
Faza 2, Grupa 2
29.03.2024, Etapa 3
Faza 2, Grupa 1
30.03.2024, Etapa 3
  • Speranța D - Victoria
    1:1
  • Univer - FC Florești
    1:2
Faza 2, Grupa 2
30.03.2024, Etapa 3
  • Speranis - FC Fălești
    1:0
Faza 2, Grupa 2
05.04.2024, Etapa 4
Faza 2, Grupa 1
06.04.2024, Etapa 4
  • Victoria - Saksan
    1:2
  • FC Florești - Spartanii
    3:0
  • Speranța D - Univer
    0:3
Faza 2, Grupa 2
06.04.2024, Etapa 4
  • Iskra - FC Fălești
    2:1
Faza 2, Grupa 1
12.04.2024, Etapa 5
  • Univer - Victoria
    2:3
Faza 2, Grupa 2
12.04.2024, Etapa 5
  • Speranis - Sheriff-2
    0:1
  • FC Fălești - Real-Succes
    3:2
Faza 2, Grupa 1
13.04.2024, Etapa 5
  • Spartanii - Speranța D
    2:1
  • Saksan - FC Florești
    0:1
Faza 2, Grupa 2
13.04.2024, Etapa 5
Faza 2, Grupa 1
16.04.2024, Etapa 6
  • Victoria - FC Florești
    1:0
  • Saksan - Speranța D
    1:0
Faza 2, Grupa 1
17.04.2024, Etapa 6
  • Spartanii - Univer
    2:1
Faza 2, Grupa 2
19.04.2024, Etapa 6
  • Iskra - Real-Succes
    3:0
  • Sheriff-2 - FC Fălești
    9:0
  • FCM Ungheni - Speranis
    2:2
Faza 2, Grupa 1
20.04.2024, Etapa 7
  • Spartanii - Victoria
    0:1
  • Univer - Saksan
    1:2
  • Speranța D - FC Florești
    0:3
Faza 2, Grupa 2
20.04.2024, Etapa 6
Faza 2, Grupa 2
26.04.2024, Etapa 7
Faza 2, Grupa 1
27.04.2024, Etapa 8
  • Victoria - Speranța D
    5:1
  • FC Florești - Univer
    1:1
  • Saksan - Spartanii
    1:3
Faza 2, Grupa 1
03.05.2024, Etapa 9
  • Univer - Speranța D
    7:0
  • Spartanii - FC Florești
    1:2
Faza 2, Grupa 1
04.05.2024, Etapa 9
  • Saksan - Victoria
    0:1
Play-off
04.05.2024, 1/8 de finală
  • Olimp - FC Fălești
    3:0
  • Speranis - FCM Ungheni
    3:2
Faza 2, Grupa 1
08.05.2024, Etapa 10
  • Victoria - Univer
    2:1
  • Speranța D - Spartanii
    0:1
  • FC Florești - Saksan
    1:0
Calendarul sezonului
Conferința
FAZA 2, GRUPA 1
Echipa
M
V
E
Î
Goluri
P
1. FC Florești
9
7
1
1
19:4
22
2. Victoria
9
6
1
2
17:11
19
3. Saksan
9
5
0
4
12:12
15
4. Univer
9
3
2
4
20:11
11
5. Spartanii
9
3
1
5
12:18
10
6. Speranța D
9
0
1
8
3:27
1
Golgheteri
Holodov (FC Florești)
6 (1)
S.Țurcan (Spartanii)
6 (3)
Gurgurov (Victoria)
5
Cozma (Univer)
5
Ad.Rusu (Victoria)
4
Molla (Victoria)
4
N.Rotaru (Spartanii)
4
D.Muntean (FC Florești)
3
Picus (FC Florești)
3
Zverikin (Saksan)
3
Borovschii (Univer)
3
Pulucciu (Univer)
3 (1)
FAZA 2, GRUPA 2
Echipa
M
V
E
Î
Goluri
P
1. Sheriff-2
7
6
1
0
28:5
19
2. Olimp
7
5
0
2
17:8
15
3. Speranis
7
4
1
2
10:6
13
4. FCM Ungheni
7
3
2
2
12:15
11
5. FC Fălești
7
3
1
3
11:17
10
6. Iskra
7
3
0
4
10:10
9
7. Real-Succes
7
1
1
5
11:17
4
8. Dinamo-Auto
7
0
0
7
0:21
0
Dinamo-Auto s-a retras din campionat din cauza problemelor financiare. În toate partidele echipei i-a fost acordată înfrîngere tehnică
Golgheteri
Spatar (Sheriff-2)
5
Decev (Olimp)
4
D.Boțan (Sheriff-2)
4
Loukou (Sheriff-2)
4
Boico (FC Fălești)
3
Golovatîi (FC Fălești)
3
A.Popovici (Olimp)
3
Dijinari (Sheriff-2)
3 (1)