Новости
Пятничный матч 18-го тура: стартовые составы + Livescore + авторы голов (обновляется)
11
16.04.21
Кагул-2005 - ФК Бэлць 1:2 (видеообзор)
2
15.04.21
Шериф-2 - ФК Фэлешть 2:1 (видеообзор)
3
15.04.21
Александр Патраман: "Помогло, что мы провели сбор в Турции, все-таки игровая практика у нас была"
10
14.04.21
Никита Моцпан объяснил причины возвращения из Польши в ФК "Бэлць"
7
14.04.21
Виктория - Тигина 8:0 (видеообзор)
7
14.04.21
ФК "Бэлць" вырвал победу у "Кагула-2005" на 94 минуте, дублеры "Шерифа" одержали волевую победу над ФК "Фэлешть": результаты 17-го тура (обновлено)
27
13.04.21
Сперанца Д - ФК Сирець 5:2 (видеообзор)
2
13.04.21
"Виктория" положила 8 голов "Тигине" в матче 17-го тура
16
12.04.21
"Сперанца" Дрокия уверенно обыграла ФК "Сирець" в перенесенном матче 17-го тура
8
11.04.21
Сегодня стартовала Дивизия А. Купить абонемент на все матчи до конца сезона можно всего за 8 евро
14
11.04.21
Определилось расписание перенесенных матчей 17-го тура Дивизии А
6
09.04.21
Власти снова разрешили футбол. Дивизия А скоро вернется на стадионы
6
08.04.21
Альваро Медина: "В Аргентине я видел очень много молодых талантливых парней, но из-за неправильного отношения к делу они проваливались"
1
05.04.21
⚽ Стали известны сроки открытия спорткомплекса в Комрате
0
05.04.21
Архив новостей
Конкурс прогнозов

ФК Бэлць - ФК Фэлешть 0:2 (видеообзор)

27 сентября 2020, воскресенье
Источник: Divizia-A.md
Предлагаем вашему вниманию видеообзор матча ФК Бэлць - ФК Фэлешть (0:2), сыгранного в рамках 8-го тура Дивизии А.

MyCujoo - это платформа, сочетающая в себе сервис видеотрансляций через приложение в смартфоне и социальную сеть. При помощи MyCujoo команды и лиги любого уровня могут стримить свои матчи в Интернет. Оператор прямо в приложении телефона отмечает ключевые моменты матча, благодаря чему опоздавшие к началу трансляции болельщики могут посмотреть отдельно все эти моменты и сразу же поделиться ими в соцсетях.

Om
04.10.2020
00:38

* o carte ))

Om
04.10.2020
00:36

tiotianadiavalia, nici un fotbalist sau antrenor nu poate sta mai presus decit echipa si in general nimeni, da ei contribuie clar lucru la rezultate dar vin si se duc dar suporterii ramin pentru toata viata, adevaratii suporteri care respecta traditiile, culorile si istoria. Procentele tale poti sa ti le bagi stii singur unde .. Din primul tau comentariu se vede ca esti greoi de cap, eu am scris niste nume selective fara ca sa ma refer la cineva concret, bea un ceai de romanita si mai citeste un carte, o sa iti fie de folos ca sa te poti exprima mai corect, ca la acest capitol ca si in fotbal esti slab

tiotianadiavalia
03.10.2020
23:33

catre OM ; Bai obositule cine esti tu nustiu, stiu una ca nu ai fost parte din iubitori cunascatori footbalisti sau antrenori din balti 109% unica ce pot sati raspund ca esti un ris care poate sa scrie asa ceva, care este dreptul tau sa ofensezi femeia care a ingrijit o viata intreaga dupa fotbalistii din balti valia ori nadia ???? ... sau voua celor care au aprins 6 fumigene 4 petarde si au desenat 4 steaguri se permite orice ???????????

Beowulf
03.10.2020
09:54

Ндааа я вот смотрю и поражаюсь чего вы делите????? Я тоже с Бельц да я болел за Зарю сейчас болею за фк. Бэлць но и за Олимпию тоже рад когда они побеждают!!!! Если Олимптя (Бэлць) а не наталиевка значит они наши и надо поддерживать!!! Вот когда даст Бог увидим матч фк.Бэлць vs Фк Олимпия Бэлць тогда каждый пусть болеет за свою команду!!!!! А так мы должны жить как одна семья ведь обе команды представляют наш город!!!

cc
02.10.2020
23:34

In fotbalul moldovenesc nici o echipa nu poate garanta suporterilor un viitor. Shi cu Olimpia voastra nu se shtie ce o sa fie. Multa echipe au aparut shi au disparut. Dar eu sunt de parere ca denumirele echipei din Balti sa schimb, dar sufletul mereu ramine acelas. Cu pererea de rau aceasta este realitate nu numai in sportul moldovenesc, ci shi in toata tara. La noi asa ii "кто платит, тот и заказывает музыку"! Voi vreti sa dovediti ca spoate altfel. Am spus o data ca va doresc succes. Dar fara sa comentati urit noutatile echipei FC Balti. Stiu ca aveti nishte indivizi острые на язык, dar folositi toate resurlele mentale mai bine spre un bine, dar nu spre sfada shi ura!

Om
02.10.2020
23:10

Cc, Bine, si atunci chiar crezi ca FC Balti are ceva cu acea Olimpia la care ai inceput sa mergi pe cind erai copil ? Nu prea cred ca nu are nimic in comun, sau batut joc de noi oamenii care nu iubesc fotbalul dar in schimb foarte mult iubesc banii, toti acei care se afla acum la conducere sau care au fost au avut un scop, sa se imbogateasca, lor le este in cot de adevaratii suporteri.

cc
02.10.2020
23:04

Om. Uite prima data cind am venit pe stadionul orasenesc am avut 5 ani. Juca Olimpia cu Nistru Otaci. Crede ma aceasta era inca cind Bunea era portarul. Tin minte foarte bine acest moment. Shi eu tot din copilaria mea urmaresc prestatia echipei Baltene. Nu am nimic in potriva acelei Olimpiei. Sa fie shi amu Olimpia ,aveam sa o sustin. Dar totusi problema in aceea ca pentru mine personal Proectul vostru este un proect absolut nou. Ca shi Olimpia Liubleana shi alte multe Olimpii. Daca nu vrei sa ma intelegi atunci va rag sa nu ma critici, ca eu ceva nu inteleg sau am logica shi ghindire sovietica . Citi oameni atitea caractere.

Om
02.10.2020
22:53

Cc, Multe cuvinte au fost spuse dar ma bucura un singur lucru, in orasul nostru avem oameni care iubesc fotbalul si tot ce ii legat de el si sunt gata sa apere interesele echipei, nu era cazul cred eu de ajuns la injosiri si la tot felul de provocari, cum nu ar fi e bine ca la noi in oras sunt doua echipe, de aici si interesul este mai mare, fiecare are sansa sa demonstreze cine este mai bun, eu am crescut cu Olimpia, de cind eram mic veneam la meciuri si acolo pe stadion era fericit, dar cum se stie, dragostea de copil este cea mai sincera si odata ce tia intrat in inima ceva este pentru toata viata, cum tu de exemplu crezi ca aceasta echipa Olimpia nu este adevarata uite asa cred si eu ca FC Balti este o echipa falsa, creata de ochii lumii, ne amagesc cu tot felul de motive si asta e la nesfirsit, aceasta formatie care sa format nu are spiritul orasului nostru, este ceva artificial care niau aruncat ca la niste caini. Dar publicul nu poate fi mintit, principial nu am sa vin la nici un meci la FC Balti, in locul unde am trait atitea emotii pozitive si negative dar cel mai important ca au fost adevarate. Acolo unde de mic am invatat ce inseamna sa iubesti o echipa de fotbal cu adevarat si niciodata sa nu o tradezi. Personal cu tine nu am nimic de impartit si in general faptul ca ai o alta parere nu e nimic grav. Numai Olimpia Balti !!!

cc
02.10.2020
22:25

Om. Iti raspund si eu in manera mai intelegenta. Vorbesti de sectorul de fani. Bravo. Sunt mindru ca am avut asa fani. Ok. Eu personal nu fac parte din fan zona. Dar de ce crezi ca numai voi sinteti cei care au ceva comun cu echipa? De ce nu iei in cont faptul ca suporterii de rind nu au meritat sa participa in discutii legate de echipa. De ce pentru tine fanzona este un etalon a suporterilor? Da. Eu nu am finantat toate placatele shi petardele voastre. Dar pe tribunele stau shi oameni simpli care tot retraesc pentru echipa. De ce pentru tine partea materiala este mai importanta? Oare numai fanati sunt suporterii devotati al echipei. Am sustinut mereu echipa prin prezenta mea, prin strigate, prin cumpararea biletelor. Shi am mers in deplasari. Numai ca nu am stat linga voi. Shi vam aplaudat. Dar totusi o parte din fanati au parasit echipa, alegindusi alta cale. A fi parte a echipii Olimpia Natalievca. Eu totusi am ramas devotat acestei echipei. Shi va spun sincer daca o sa jucati la Balti, nu vin la meciuri. Pentru ca nu sinteti cei pe care am sa sustin, dupa atitea cuvinte urite in adresa mea ca minimum. Ceea ca nu ma cunosti ,nu inseamna ca eu nu exist. Iti spun ca vineam la toate meciurile. Cred ca am stat departe de voi. Asta e clar ca buna ziua. Nu poti sa stii pe toti care vin pe stadion.. spui ca eu sunt provocator. Oare eu am inceput primul? Oare nu altul a scris ca dogovorneac shi alte chestii. Shi eu am raspuns. Asta e! Sa scrie ceva rau despre echipa suporterii din Ribnita sau Tighina aveam tot asa sa dau un raspuns. Dar aici vati bagat voi, cei care cred eu nu mai sustineti FC Balti. E simplu ,nu?

Om
02.10.2020
21:32

Tu mereu spui ca ai o pozitie clara, tot repeti ca Olimpia e din Natalievca si ne indemni sa ridicam fotbalul de acolo ? Cu ce scop tu scrii asta ? Si in ce consta pozitia ta ? Sa ne repeti la infinit ca tu nu recunosti aceasta echipa ca e Olimpia .. de la asta mie de exemplu nu imi este mai greu, pareri sunt diferite si eu asta inteleg

Om
02.10.2020
21:25

Cc, Vreai sa o faci pe desteptul dar nu prea ti se primeste, la tine personal nimeni nu are nici o pretentie, ar trebui sa termini cu provocarile in partea noastra si atunci nimeni in general nu o sa iti raspunda, tot pui accentul ca noi suntem de la gradinita si nu avem logica si multe lucruri neplacute din partea ta, de multe ori tiam intrebat, cu ce ai contribuit tu pentru fotbalul din Balti ? Ai investit tu macar ceva bani ? Ai mers la deplasari cu echipa ? Regulat dar nu numai odata in an la finala cupei, ai fost vriodata pe sector sa sustii cu adevarat echipa ? Ai particiat la procurarea materialelor pentru banere, trafarete, pirotehnica ? Ai stat pina noapte la 3 sa desenezi simbolulirile echipei sau vriun mesaj de sustinere ? Numele tau e Semion, de tine nimeni nu stie nimic si nu reprezinti tu in tema fotbalului tot absolut nimic ..

vav
02.10.2020
21:24

Не знаю кто такой сс, но общается мудро и без оскорблений и свою позицию аргументирует. Побольше бы таких коммментов независимо от его мнения.

cc
02.10.2020
21:09

Просто ответьте на вопрос какие ко мне притензии?. Вы наверно взрослые люди. Можете изложить нормально свою позицию ко мне. Без оскорблений и ненависти. Еще раз вам повторю ваша грязь в мою сторону изза моего отношения к Олимпии Натальевка, не имее никакой основы. Если вы этого не понимаете, то мы можем бесконечно писать гадости друг другу. Может вы можете что то другое сказать?

cc
02.10.2020
20:56

Даниил. Семён меня зовут. Это что то меняет.? Ты сказал ,что я тугой. Вот обьясни почему ты так думаешь? Потому что я не поддерживаю Натальевку ? Или у тебя есть аргументы? Или может вы просто оскорбить хотите? Я вот написал до этого большой текст. Разумный человек бы понял мою позицию. А вот ты понял? Твоё слово "тугой" вписывается в то ,что я пишу? Вы вообше сами понимаете иногда,что пишите? То что вы делаете - не выходит за рамки обычного. Не считайте себя умнее и лучше других.

Lasina
«Внимание! Возможно этот пользователь написал комментарии под разными никами: Bro»
02.10.2020
18:09

Așa o propunere pentru acestea 2 tabere !
Bălți - Olimpia
Da poate de reînviat așa echipa că Roma Bălți ea tot a scris istorie în fotbalul Bălțean?
Mai era și Locomotiva..
Așa că nu băgați intrigi între voi

Данил
02.10.2020
18:04

Сс, ты очень тугой человек, в отличии от тебя я не прячусь за ширмой, а представляюсь своим именем! ! !

гога
02.10.2020
17:53

Смотрю тут все разбираются в футболе) что олимпия что фк Бельцы ничего ещё не добились а писаки с Бельц только и ждут момента нагадить своими комментами одним и другим... определитесь за кого болейте за одну или другую команду или за оба клуба и живите дружно, от этого срача в комментариях легче никому не будет. Удачи бельцким командам.

Сс
02.10.2020
13:54

"Care se vinde". Что в моем комменте побудило тебя так подумать.. или я с другой планеты, или у тебя точно что то не в порядке с головой. Извини, но только так могу это обьяснить..
Кому я продаюсь?! Ты читать умеешь. Вроде русский понимаешь. Жаль что человеческий не очень!

Om
02.10.2020
13:16

Cc, iata ultimul comentariu a demonstrat cine esti tu, un om care se vinde

Жэка
02.10.2020
12:03

а кто тренер у фалешты тот карлик с белыми волосками?

Сс
02.10.2020
11:16

Ты ошибаешься, Валера ,я не Серёжа)))
Конечно же умно сказать,что наши мололцы и не будут писать такое. Уверен некоторые из них комментируют в фэйсбуке какие ФК Бельцы молодцы. Парни, вперед и т.д. А тут можно писать всё что угодно. Люди сейчас "креативные". Сегодня я с вами ,а завтра я с другими. "Опять власть меняется"
Серёжа ,держись!!!)))

Данил
02.10.2020
09:50

Сс !!! Серёжа, почему ты решил что если комментарии критикует ФК Бэлць, то обязательно как-то связан с нашим проектом?

Сс
02.10.2020
01:09

И уверяю, что если так будет продолжаться рано или поздно обычный срач в комментах приведет к чему то неприятному. Плюс нас читают многие болельщики других клубов! Какое мнение у них будет о нас? А ведь мы ассациируемся с городом Бельцы. И я лично не хочу ,чтобы все думали ,что в Бельцах и Натальевке живут дикари и идиоты!! Поэтому надо прекращать этот срачь. Развивайте свою Олимпию. Но не сри.е в бассеин, в котором вы сами когда то плавали!!!

Сс
02.10.2020
01:06

Ты в каждом обсуждении про семечки говоришь. Это единственный твой аргумент? Придумай уже что то новое. Ну а если тебе не понятна моя позиция, то постараюсь тебе внятно обьяснить. Я не против новых клубов в Молдове. Но я придерживаюсь мнения, что так называемое "возрождение" Олимпии происходит не тем путем, каким допустим я хотел бы видеть. А именно: вы решили ,что клуб из Натальевки как то может быть связан с бельцкой Олимпиией. Какое отношение имеет Натальевка и та самая Олимпия ,которую вы хотите возродить. Я был бы рад ,если бы вы возрождали как говориться "из пепла". Играли бы на самом разбитом поле Бельц. Начинали бы с нуля. Но вы нашли команду, которая играла до этого под другим названием, в другом населенном пункте. На ваших футболках, написано (было) "Natalievca",а не Олимпия. и т.п. Что связывает Натальевку и Олимпию?Многие из болельщиков дрались за свой клуб, свой город. Но вдруг вы забыли про всё и решили пнуть тот же самый клуб , только под другим названием. Я не вижу смысл поддерживать этот клуб. Это также как кто то говорит на румынском ,кто на молдавском. Кто то за коммунизм , а кто то за демократию. И имею право на своё мнение. Я не оскорбляю ваших близских или как то пытаюсь унизить вас, но вы не принимаете другие мнения и считаете что кто не с вами, те нехорошие ребята.И не лезу, по крайней мере больше не буду лезть в обсуждения этого клуба на вашем сайте или на других ресурсах. А учавствую в обсуждениях под новостями Фк Бельцы. Но тут появляетесь вы и своими комментами,льете грязь. Зачем вы это делаете? И при этом получаете ответ. Еще раз повторю. Если вы считаете ,что ФК Бельцы это временный проект. Не нравится вам он. Обходите стороной. Докажите,что вы лучше. Будьте мудрее. Соответствуйте уровню ваших амбиций. Возможно некоторые из вас будут во главе большого клуба, но вы тут про очко и всякую ересь пишите. Надеюсь вы поняли мою позицию. Это не значит, что я глупый или не соображаю, что пишу. Я в полном адеквате. И уверяю, что если так будет продолжаться рано или поздно обычный срач в к

Om
02.10.2020
00:02

Cc, tu deja devii prea nervos, iata spune tie asta iti trebuie la anii tai ? Vau creat echipa, au adus jucatori, antrenor din Ucraina, voi trebuie sa taceti si sa va bucurati, dar voi iarasi intrati in polemica .. nimeni in general nu inecarca sa te convinga sa fii cu Olimpia, oameni fara valori, caracter, parere proprie si initiativa noi nu avem nevoie, cui ii trebuiesti tu ? Ce poti sa oferi tu macar echipei FC Balti ? Cu ce contribui tu in viata echipei pe care atit de mult o sustii ? Este un proiect care nu o sa dureze mult, ii pe moment, asa ca relaxativa cu o bere si un pachet de rasarita si priviti fotbal.

Сс
01.10.2020
23:23

Детский сад, ну честное слово))) Очко выставить)) Клуб они хотят поднимать на былые славы) Возьмите Денди на прокат на ночь лучше и поиграйте на чьето очко! А потом ответите за слона))) Позорники

Bro
«Внимание! Возможно этот пользователь написал комментарии под разными никами: Lasina»
01.10.2020
23:23

Ocikodrosi voi la Bălți aiuriți cu totul?
Poate de dat propunerea primarului de Bălți sa diformeze echipa, ce va certați nu știți care e mai deștept, și pentru Ocikodrosi dagavarneak 100% nu a fost ..

Rodman
01.10.2020
19:17

Не мог не удержаться. Не принимая ничью сторону, но сами ведь Олимпия кому проиграли в субботу? Не также само последнему месту из Теленештского района.Которые до этого даже единого пункта не имели. А ведь перед этим второе место сами занимали и с лидером вничью сыграли. Я конечно не намекаю на тотализатор, ведь на дивизию B ставки конечно же не принимают. Но ведь видите, бывает что и первые проигрывают последним.

Rodman
01.10.2020
19:17

Не мог не удержаться. Не принимая ничью сторону, но сами ведь Олимпия кому проиграли в субботу? Не также само последнему месту из Теленештского района.Которые до этого даже единого пункта не имели. А ведь перед этим второе место сами занимали и с лидером вничью сыграли. Я конечно не намекаю на тотализатор, ведь на дивизию B ставки конечно же не принимают. Но ведь видите, бывает что и первые проигрывают последним.

Сс
01.10.2020
15:53

Мэй ,омуле! Спустись на землю! Если для тебя комментарии бабушек на сайте показатель реальных вещей, то деградируешь как раз таки ты! Можешь от злости пару раз об стенку ударится головой, но я не считаю вашу Олимпию бельцкой командой.. и своими тупыми предположениями ты меня не переубедишь. Это моё мнение. И точка. И если ты с этим не согласен -это твои страдания! Занимайтесь своим делом. И не поливайте грязью других. Всё просто. Но то, что вы часто лезите со своими гнилыми комментами в тему ФК Бельцы вас не красит. Просто обойдите стороной. Это будет более достойно, чем то , что вы пишете про команду и её болельщиков. И ты мне будешь говорить про деградацию, когда у самого начальная стадия шизофрении!!

Om
01.10.2020
14:28

Am intrat saptamina trecuta pe pagina acesteti asa numite echipe FC Balti, am vazut cine o sustine, tiotia Nadia si baba Valea si la ele doua se mai adauga si ghea Tolia )))

Om
01.10.2020
14:24

Cc, Totusi tu nu poti sa te linistesti, degeaba te expui asa de mult, orasul nostru degradeaza din cauza la asa persoane ca tine, cu citi is mai multi cu atit noua ne este mai greu, deama tema asta cu Olimpia si Balti o fost pedalata de multe ori si nici nu mai este actuala, fiecare are viziunele lui in aceea ce priveste de aceste doua echipe, apropo ce mai face colegul de munca ? ))) Tot sunteti pe invers sau ati revenit la normal ??

Чудеса
«Внимание! Возможно этот пользователь написал комментарии под разными никами: Фан»
01.10.2020
14:18

Задел за живое и сразу возбудились жопализы ФК Болота. Еще раз для вас повторюсь это был ДОГОВОРНЯК! Второй гол красиво вощел в створ ворот. Отчетливо видно, что голкипер намерено не дотянулся или просто убрал руку. Открой глоза Сс

dzagoev
01.10.2020
10:58

Cc naglosti vtoroie sceastie

dzagoev
01.10.2020
10:53

ciudic ne vesi cempionat a 8 turov ,i ne vesaite sebe medali ranise vremeni spokoino uspeh liubit tisinu.

Сс
01.10.2020
10:46

Да это индивиды ,которые олимпийцы, пишут постоянно грязь. Всякие пресс аташе бывшие и настоящие. Занимайтесь вы своим клубом и не лезьте уже в дела ФК Бельцы. Поднимайте дальше футбол в Натальевке. Хватит ныть гавкать столько уже!!!

dzagoev
01.10.2020
10:45

ciudesa vot ti v futbole samii umnii idi spreacisea

Proka
01.10.2020
10:23

Ciudesa...
Cum poți să spui că au cistigat băieții așa din senin? Oare nu vedeți că în Bălți toate drapelurile sint coborite in beznă, e doliu in primărie și la echipa , au pierdut băieții frumos.
Da pentru echipa din Fălești oare ce au avut ei de pierdut? Ei pot să piardă mai multe partide dar acest meci a fost unul principial, au pus osul la bătaie plus și au mai primit și premii mari pentru asta. Nu cred că conducerea Fălești ii supăra.

Чудеса
«Внимание! Возможно этот пользователь написал комментарии под разными никами: Фан»
01.10.2020
00:41

Julic не фига ты в футболе не шаришь. Все там продумали и подсчитали. Никогда просто так команда с первой строчке не проигрывает команде у кторой за весь чемпионат один матч выйгрыш. Рано или поздно все говно в Бэлць всплывает ))

Julic
30.09.2020
15:15

Hhahaha care 'dogovorneac' bai))) daca dupa joaca se vede ca patani vroiau sa bata da nu se primea .... Balti vrea sa cistige campionatul nu bani sa faca , bani au ei da puncte nu se stie)) asa ca imi pare rau sa te anunt dar nu e 'dogovorneac' cum ai spus tu...
Hai Baltul ianinte!!!!

Фан
«Внимание! Возможно этот пользователь написал комментарии под разными никами: Чудеса»
29.09.2020
23:01

Хороший там подьем за договорняк ? Сколько подняли руководитель Бэлць ?))

Comar
27.09.2020
16:39

Создать столько моментов, и не то что бы забить, но даже в створ не попадать... Бельцам срочно нужен хороший нападающий, ну или ворота сделать побольше ;)

Сс
27.09.2020
16:38

Что за группа людей сидела на трибунах? Неужели они все работники клуба Фалешть.? Или наглость -второе счастье?

Анонс тура
24.07.2020, 1-й тур
 • Грэничерул - ФК Бэлць
  0:3
 • Шериф-2 - Искра
  1:0
 • ФК Суклея - Кагул-2005
  1:0
25.07.2020, 1-й тур
 • Сперанца Д - ФК Фэлешть
  3:1
 • Тигина - Олимп
  1:0
 • ФК Сирець - Спартаний
  0:4
26.07.2020, 1-й тур
 • Виктория - Реал-Сукчес
  1:1
31.07.2020, 2-й тур
 • Олимп - Кагул-2005
  0:1
 • Искра - ФК Суклея
  4:1
 • ФК Бэлць - Шериф-2
  1:0
 • Тигина - ФК Сирець
  2:0
01.08.2020, 2-й тур
 • Реал-Сукчес - Грэничерул
  7:2
 • ФК Фэлешть - Виктория
  3:2
 • Спартаний - Сперанца Д
  2:0
07.08.2020, 3-й тур
 • Виктория - Спартаний
  1:7
 • Грэничерул - ФК Фэлешть
  2:0
 • Шериф-2 - Реал-Сукчес
  2:1
 • ФК Суклея - ФК Бэлць
  1:3
08.08.2020, 3-й тур
 • ФК Сирець - Олимп
  1:2
 • Сперанца Д - Тигина
  1:3
 • Искра - Кагул-2005
  2:4
21.08.2020, 4-й тур
 • Олимп - Искра
  1:1
 • Реал-Сукчес - ФК Суклея
  0:1
 • ФК Фэлешть - Шериф-2
  1:2
22.08.2020, 4-й тур
 • ФК Бэлць - Кагул-2005
  3:1
 • Спартаний - Грэничерул
  0:1
 • Тигина - Виктория
  3:1
 • ФК Сирець - Сперанца Д
  2:3
04.09.2020, 5-й тур
 • Сперанца Д - Олимп
  6:1
 • Шериф-2 - Спартаний
  0:0
 • ФК Бэлць - Искра
  1:0
 • ФК Суклея - ФК Фэлешть
  4:2
05.09.2020, 5-й тур
 • Виктория - ФК Сирець
  9:0
 • Грэничерул - Тигина
  0:4
 • Реал-Сукчес - Кагул-2005
  1:3
11.09.2020, 6-й тур
 • Олимп - ФК Бэлць
  0:2
 • ФК Фэлешть - Кагул-2005
 • Спартаний - ФК Суклея
  3:1
 • Тигина - Шериф-2
  0:1
12.09.2020, 6-й тур
 • Реал-Сукчес - Искра
  1:1
 • ФК Сирець - Грэничерул
  0:2
 • Сперанца Д - Виктория
  1:0
18.09.2020, 7-й тур
 • Грэничерул - Сперанца Д
  0:1
 • Шериф-2 - ФК Сирець
  8:0
 • ФК Суклея - Тигина
  2:2
 • Кагул-2005 - Спартаний
  2:2
19.09.2020, 7-й тур
 • Виктория - Олимп
  1:4
 • Искра - ФК Фэлешть
  3:1
 • ФК Бэлць - Реал-Сукчес
  4:2
25.09.2020, 8-й тур
 • Олимп - Реал-Сукчес
  0:0
 • Спартаний - Искра
  4:2
 • Сперанца Д - Шериф-2
  1:1
26.09.2020, 8-й тур
 • ФК Бэлць - ФК Фэлешть
  0:2
 • Тигина - Кагул-2005
  1:3
 • ФК Сирець - ФК Суклея
  0:9
 • Виктория - Грэничерул
  0:1
02.10.2020, 9-й тур
 • ФК Суклея - Сперанца Д
  1:1
 • Искра - Тигина
  2:1
 • Шериф-2 - Виктория
  2:0
03.10.2020, 9-й тур
 • Кагул-2005 - ФК Сирець
  3:0
 • ФК Бэлць - Спартаний
  4:0
 • Реал-Сукчес - ФК Фэлешть
  1:2
04.10.2020, 9-й тур
 • Грэничерул - Олимп
  4:3
09.10.2020, 10-й тур
 • Олимп - ФК Фэлешть
  4:0
 • Виктория - ФК Суклея
  4:6
 • Грэничерул - Шериф-2
  0:1
10.10.2020, 10-й тур
 • Тигина - ФК Бэлць
  0:3
 • ФК Сирець - Искра
  4:4
 • Сперанца Д - Кагул-2005
  1:3
16.10.2020, 11-й тур
 • ФК Суклея - Грэничерул
  5:0
 • Искра - Сперанца Д
  2:2
 • ФК Фэлешть - Спартаний
  1:4
 • Шериф-2 - Олимп
  3:1
17.10.2020, 11-й тур
 • Кагул-2005 - Виктория
  6:0
 • Реал-Сукчес - Тигина
  0:1
20.10.2020, 11-й тур
 • ФК Бэлць - ФК Сирець
  5:0
23.10.2020, 12-й тур
 • Олимп - Спартаний
  2:3
 • Виктория - Искра
  3:3
 • Шериф-2 - ФК Суклея
  0:3
24.10.2020, 12-й тур
 • Тигина - ФК Фэлешть
  6:1
 • Сперанца Д - ФК Бэлць
  1:0
 • ФК Сирець - Реал-Сукчес
  1:2
 • Грэничерул - Кагул-2005
  1:3
27.10.2020, 10-й тур
 • Спартаний - Реал-Сукчес
  2:1
30.10.2020, 13-й тур
 • ФК Суклея - Олимп
  2:0
 • Кагул-2005 - Шериф-2
  4:1
 • ФК Фэлешть - ФК Сирець
  1:3
 • Спартаний - Тигина
  1:4
31.10.2020, 13-й тур
 • Искра - Грэничерул
  3:1
 • ФК Бэлць - Виктория
  4:1
 • Реал-Сукчес - Сперанца Д
  1:1
06.11.2020, 14-й тур
 • Олимп - Тигина
  2:1
 • Спартаний - ФК Сирець
  1:1
 • Искра - Шериф-2
  1:2
07.11.2020, 14-й тур
 • ФК Фэлешть - Сперанца Д
  0:7
 • Реал-Сукчес - Виктория
  2:3
 • ФК Бэлць - Грэничерул
  2:1
 • Кагул-2005 - ФК Суклея
  1:0
13.11.2020, 15-й тур
 • ФК Суклея - Искра
  5:1
 • Грэничерул - Реал-Сукчес
  0:1
 • Виктория - ФК Фэлешть
  4:1
 • Кагул-2005 - Олимп
  0:0
 • Шериф-2 - ФК Бэлць
  0:3
14.11.2020, 15-й тур
 • ФК Сирець - Тигина
  1:6
20.11.2020, 16-й тур
 • Олимп - ФК Сирець
  5:0
 • ФК Фэлешть - Грэничерул
  1:2
 • Реал-Сукчес - Шериф-2
  0:2
21.11.2020, 16-й тур
 • Тигина - Сперанца Д
  2:2
 • Спартаний - Виктория
  1:0
 • ФК Бэлць - ФК Суклея
  7:0
 • Кагул-2005 - Искра
  3:0
28.11.2020, 15-й тур
 • Сперанца Д - Спартаний
  5:1
19.03.2021, 17-й тур
 • Искра - Олимп
  3:3
 • ФК Суклея - Реал-Сукчес
  1:1
 • Грэничерул - Спартаний
  1:2
11.04.2021, 17-й тур
 • Сперанца Д - ФК Сирець
  5:2
12.04.2021, 17-й тур
 • Виктория - Тигина
  8:0
13.04.2021, 17-й тур
 • Кагул-2005 - ФК Бэлць
  1:2
 • Шериф-2 - ФК Фэлешть
  2:1
16.04.2021, 18-й тур
 • Олимп - Сперанца Д
  3:1
17.04.2021, 18-й тур
 • Спартаний - Шериф-2
  15:00
 • ФК Фэлешть - ФК Суклея
  15:00
 • Искра - ФК Бэлць
  15:00
 • ФК Сирець - Виктория
  15:00
 • Тигина - Грэничерул
  15:00
 • Кагул-2005 - Реал-Сукчес
  15:00
20.04.2021, 19-й тур
 • Грэничерул - ФК Сирець
  16:00
21.04.2021, 19-й тур
 • ФК Бэлць - Олимп
  16:00
 • ФК Суклея - Спартаний
  16:00
 • Шериф-2 - Тигина
  16:00
 • Виктория - Сперанца Д
  16:00
 • Искра - Реал-Сукчес
  16:00
 • Кагул-2005 - ФК Фэлешть
  16:00
23.04.2021, 22-й тур
 • Олимп - Грэничерул
  16:00
 • Виктория - Шериф-2
  16:00
 • Спартаний - ФК Бэлць
  16:00
 • ФК Фэлешть - Реал-Сукчес
  16:00
24.04.2021, 20-й тур
 • ФК Фэлешть - Искра
  16:00
 • Спартаний - Кагул-2005
  16:00
24.04.2021, 22-й тур
 • Сперанца Д - ФК Суклея
  16:00
 • ФК Сирець - Кагул-2005
  16:00
 • Тигина - Искра
  16:00
25.04.2021, 20-й тур
 • Олимп - Виктория
  16:00
 • ФК Сирець - Шериф-2
  16:00
 • Тигина - ФК Суклея
  16:00
 • Сперанца Д - Грэничерул
  16:00
 • Реал-Сукчес - ФК Бэлць
  16:00
30.04.2021, 21-й тур
 • ФК Суклея - ФК Сирець
  16:00
 • Кагул-2005 - Тигина
  16:00
 • Шериф-2 - Сперанца Д
  16:00
 • Грэничерул - Виктория
  16:00
30.04.2021, 23-й тур
 • ФК Фэлешть - Олимп
  17:00
 • Искра - ФК Сирець
  17:00
 • ФК Суклея - Виктория
  17:00
01.05.2021, 21-й тур
 • ФК Фэлешть - ФК Бэлць
  16:00
 • Искра - Спартаний
  16:00
 • Реал-Сукчес - Олимп
  16:00
01.05.2021, 23-й тур
 • Реал-Сукчес - Спартаний
  17:00
 • ФК Бэлць - Тигина
  17:00
 • Кагул-2005 - Сперанца Д
  17:00
 • Шериф-2 - Грэничерул
  17:00
07.05.2021, 24-й тур
 • Грэничерул - ФК Суклея
  17:00
 • Тигина - Реал-Сукчес
  17:00
 • Спартаний - ФК Фэлешть
  17:00
08.05.2021, 24-й тур
 • Виктория - Кагул-2005
  17:00
 • Олимп - Шериф-2
  17:00
 • Сперанца Д - Искра
  17:00
 • ФК Сирець - ФК Бэлць
  17:00
14.05.2021, 25-й тур
 • ФК Фэлешть - Тигина
  17:00
 • Реал-Сукчес - ФК Сирець
  17:00
 • ФК Суклея - Шериф-2
  17:00
15.05.2021, 25-й тур
 • Спартаний - Олимп
  17:00
 • ФК Бэлць - Сперанца Д
  17:00
 • Искра - Виктория
  17:00
 • Кагул-2005 - Грэничерул
  17:00
21.05.2021, 26-й тур
 • Олимп - ФК Суклея
  18:00
 • Шериф-2 - Кагул-2005
  18:00
 • Грэничерул - Искра
  18:00
 • Виктория - ФК Бэлць
  18:00
 • Сперанца Д - Реал-Сукчес
  18:00
 • ФК Сирець - ФК Фэлешть
  18:00
 • Тигина - Спартаний
  18:00
Ставки на Дивизию А
Конференция
Информация о букмекерах
ДИВИЗИЯ А 2020/21
Команда
И
В
Н
П
Мячи
О
1. ФК Бэлць
17
15
0
2
47:10
45
2. Кагул-2005
17
12
2
3
48:16
38
3. Шериф-2
17
11
2
4
28:17
35
4. Спартаний
17
10
3
4
37:26
33
5. Сперанца Д
17
9
5
3
41:22
32
6. ФК Суклея
17
9
3
5
43:29
30
7. Тигина
17
9
2
6
37:28
29
8. Олимп
17
5
4
8
28:29
19
9. Искра
17
4
6
7
32:38
18
10. Грэничерул
17
6
0
11
18:36
18
11. Виктория
17
4
2
11
38:45
14
12. Реал-Сукчес
17
3
5
9
22:27
14
13. ФК Фэлешть
17
3
0
14
19:59
9
14. ФК Сирець
17
1
2
14
15:71
5
Бомбардиры
Годдэй (ФК Суклея)
17 (3)
М.Цуркан (Сперанца Д)
16 (1)
Шумкин (Кагул-2005)
13
Е.Циверенко (Тигина)
13
Онофрей (Спартаний)
13 (1)
Станчев (Кагул-2005)
11
Норок (Сперанца Д)
11
А.Стратан (Кагул-2005)
10
Боровский (ФК Сирець / Олимп)
10
Молочко (ФК Бэлць)
9
М.Штефан (Реал-Сукчес)
9 (1)
Тулук (Искра)
8
Цыгырлаш (ФК Бэлць)
8 (1)
Моцпан (ФК Бэлць)
8 (2)
Г.Орбу (Виктория)
7