Naţionala Moldovei U-19 a cîştigat amicalul cu CSCT BuiucaniMeciul amical dintre naţionala Moldovei U-19 şi CSCT Buiucani s-a încheiat cu scorul de 4:2 în favoarea tricolorilor.

FC Sireți a fosr surclasată de Zaria într-un meci de verificareÎn meciul de verificare disputat astăzi, nou promovata Diviziei A, FC Sireți, a fost surclasată de reprezentanta Diviziei Naționale, Zaria Bălți. Partida s-a încheiat cu scorul de 8:0 în favoarea bălțenilor. 

ArtSport a cîștigat Cupa Rădăuțanu-2018, debutanta Diviziei A, FC Florești - plasată pe locul treiAstăzi s-a încheiat tradiționalul turneu Cupa Rădăuțanu-2018. Cîștigătoarea acestei ediții a devenit echipa ArtSport, care în urma loviturilor de departajare a învins echipa Departamentului Instituţiilor Penitenciare (DIP). Locul trei i-a revenit echipei FC Florești, care în sezonul 2018 va debuta în Divizia A.

Naționala Moldovei U-19 a remizat în meciul amical cu Sfîntul Gheorghe-2Astăzi, la Vadul lui Vodă, s-a disputat meicul de verificare dintre naționala de juniori a Moldovei U-19 și dublorii clubului Sfîntul Gheoghe. Partida s-a încheiat la egalitate, scor - 0:0.

Sheriff-2 a învins naționala de juniori a Moldovei U-18 într-o partidă de verificareÎn perspectiva participării la la turneul internațional din Belarus "Cupa Dezvoltării", naționala de juniori U-18 a Moldovei a disputat joi, 18 ianuarie, o partidă de verificare cu echipa Sheriff-2 Tiraspol. Întâlnirea care a avut loc în Sala Polivaletă a Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-0.

Golul lui Nichita Bischer a fost desemnat cel mai spectaculos în Divizia A 2017S-a încheiat sondajul desfășurat de către site-ul Divizia-A.md, pentru desemnarea celui mai spectaculos gol al Diviziei А în sezonul 2017. Vă reamintim că short-listul propus spre vizionare microbiștilor a numărat 21 de goluri, selectate în opinia amatorilor de fotbal ca fiind demne de a concura pentru acest titlu în urma fiecărei etape din Divizia A

Ştiri la tema dată

Avancronica etapei21.04.2018, etapa a 1-a

FC Florești - FC Victoria 16:00

Real-Suсces - Codru 16:00

Cahul-2005 - Grănicerul 16:00

Iskra - FC Ungheni 16:00

Conferinţe

Divizia.A.md
Administraţia site-ului
Добавили расписание на первый круг. Смотрите раздел "Сезон 2018"
Toate conferinţele

Clasament

Echipa M V E Î Gol P
1. 2 0 2 0 0:0 2

Golgheteri