Nicolae Reaboi: «Sarcina clubului Grănicerul rămîne aceeași - de a fi în fruntea clasamentului»

Președintele și antrenorul principal al clubului de fotbal Grănicerul, Nicolae Reaboi a relatat într-un interviu site-ului Divizia-A.md despre sarcinile echipei din nordul țării pentru sezonul competițional 2018.

- Pauza din campionat a fost îndelungtată. Ați reușit să o folosiți la maxim? >>>


Spicul a anunțat intenția de a se retrage А 2018Există o mare probabilitate că echipa Spicul nu va evolua în Divizia A în sezonul 2018. Anunțul a fost făcut de către președintele clubului Ion Cioina într-o discuție cu corespondentul site-ului Divizia-A.md.

- Am fost pregătiți să evoluăm în Divizia Națională. Cînd s-a luat decizia despre participarea în eșalonul superior a unui număr par de echipe, iar noi putem juca în Divizia A, am înțeles că am pierdut motivația.  >>>

Viorel Jardan: «Băieții au crezut pina in ultima clipă ca vom obține dreptul de evoluție în Divizia A»Președintele clubului Codru, Viorel Jardan, într-un interviu pentru corespondentul site-ului Divizia-A.md a relatat cum a fost formată noua echipă, ce scopuri va urmări pentru sezonul 2018 și despre reconstrucția stadionului din Lozova.

- În acest intersezon, Codru a semnat mai mulți jucători experimentați. A fost ușor să-i convingeți să evolueze la o echipă din Divizia A? >>>

FC Sparta s-a retras din Divizia A și va fi înlocuită de CodruConform informației site-ului Divizia-A.md, FC Sparta (care a evoluat pînă acum în Selemet) s-a retras din ediția 2018 a Diviziei A. Conform regulamentului, ea va fi înlocuită de cel mai bine poziționată grupare dintre cele trei retrogradate în Divizia B la finele sezonului trecut și anume Codru Lozova.

Informația dată a fost confirmată de pagina oficială a Federației Moldovenești de Fotbal. Astfel, Codru o va înlocui pe Sparta în calendar și nu va fi nevoie de o nouă tragere la sorți.  >>>

Divizia A 2018 va demara pe 21 aprilieLa ședința Comitetului de Urgență al Federației Moldovenești de Fotbal, în legătură cu schimbarea intervenită în Divizia A privind numărul de echipe participante, s-a decis că startul campionatului în Divizia A, ediția 2018, va avea loc în zilele de 21 și 22 aprilie. Remarcăm că tragerea la sorți pentru stabilirea programului meciurilor în Divizia A va avea loc vineri, 6 aprilie, la sediul FMF cu începere de la ora 10:00, cu participarea tuturor reprezentanților cluburilor din Divizia A.
>>>

În noul sezon din Divizia A vor evolua 12 echipeLa ședința de astăzi a Comitetului Executiv al Federației Moldovenești de Fotbal, s-a decis că în noul sezon al Diviziei A vor evolua 12 echipe.

Astfel, în sezonul 2018 al Diviziei A vor participa următoarele cluburi: FC Victoria Chișinău, Spicul Chișcăreni,  FC Grănicerul Glodeni, CF Sparta Selemet, FC Sîngerei, Cahul-2005, Iskra Rîbnița, Real-Succes Chișinău, CF Ungheni, precum și cîștigătoarele celor trei zone ale Diviziei B - FC Sireți, CSF Sparta Chișinău și FC Florești, care le vor înlocui pe echipele retrogradate la finele sezonului trecut al Diviziei A - Codru, FC Edineț și Saxan. >>>

Sparta Selemet în urma unui conflict intern s-a divizat în două echipeÎn cadrul clubului Sparta (Selemet) a avut loc un conflict între jucători, antrenori și președinte, care a dus la divizarea echipei în două grupări. Astfel, de acum încolo, în Selemet va evolua o echipă nouă cu denumirea Spartanii, care își va începe calea jucînd în Divizia B. Noua echipă va fi reprezentată în linii mari de fotbaliștii care au evoluat pentru Sparta în sezonul trecut. La rîndul ei, Sparta va continua să evolueze în Divizia A cu fost ei denumire și sub conducerea președintelui din sezonul trecut, Petru Duluță, dar deja nu în Selemet și cu un lot reînnoit. >>>

14 cluburi au primit licența A14 cluburi au primit astăzi licența A în cadrul ședinței Comitetului de Licențiere a Federației Moldovenești de Fotbal.

Astfel, licența A au primit următoarele cluburi: FC Grănicerul Glodeni, Sparta Selemet, FC Sîngerei, Cahul-2005, Iskar Rîbnița, Real-Succes Chișinău, FC Ungheni, Codru Lozova, Saxan din Ceadîr-Lunga, FC Edineț, Sparta Chișinău, FC Florești și CSCT Buiucani.

Licența A permite cluburilor să evolueze în Divizia A pe stadioanele omologate de FMF. >>>

Ioan-Călin Revenco: "Dacia-Buiucani are drept scop us ca scop să fie în top 3 după primele 6 etape ale Diviziei A”Anul 2018 se anunţă extrem de încărcat pentru discipolul CSCT Buiucani Ioan-Călin Revenco. Fundaşul va juca cu Dacia Buiucani în Divizia A şi cu formaţia U-19 în campionatul Moldovei. De ce nu a ajuns la Dinamo-Auto în luna martie şi cum şi-a văzut evoluţia la naţionala U-19, citiți în următorul interviu.

- De ce ai refuzat să mergi la Dinamo Auto şi ai rămas la CSCT Buiucani?

- Faptul că sunt încă elev a influenţat această decizie. >>>

Avancronica etapei21.04.2018, etapa a 1-a

FC Florești - FC Victoria 16:00

Real-Suсces - Codru 16:00

Cahul-2005 - Grănicerul 16:00

Iskra - FC Ungheni 16:00

Conferinţe

Divizia.A.md
Administraţia site-ului
Добавили расписание на первый круг. Смотрите раздел "Сезон 2018"
Toate conferinţele

Clasament

Echipa M V E Î Gol P
1. 2 0 2 0 0:0 2

Golgheteri