Microbiștii au desemnat golul lui Alexandru Cristioglo cel mai spectaculos în etapa a 10-a din Divizia A

S-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol al etapei a 10-a din Divizia A. 

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Sparta, Denis Negru în poarta formației Codru (2:2). Acest gol a adunat 14% dintre voturile respondenţilor.

Pe locul doi se regăseşte golul înscris de fotbalistul clubului Ungheni în meciul cu Sheriff-2 (3:3). Este vorba despre Roman Gușan, a cărui reușită a adunat 18% de voturi. >>>


A fost finisată reconstrucția stadionului din Glodeni (foto)În Glodeni s-a încheiat reconstrucția stadionului central, unde de acum în colo va putea găzdui meciurile din Divizia A, echipa locală Grănicerul. Corespondentul site-ului Divizia-A.md a discutat cu președintele clubului din Glodeni, Nicolae Reaboi, care a relatat ce lucrări au fost efectuate.

- Stadionul este absolut pregătit pentru găzduirea adversarilor. Am instalat scaune noi de plastic în tribune, băncile de rezervă, noi porți. Mai mult, am pregătit și o cameră pentru arbitri, dușuri, vicee, vestiare pentru echipe. În opinia mea, toți vor fi satisfăcuți.  >>>

Ion Cvasnițchii: "Ne pare foarte rău nu ne-am menținut pe primul loc în clasament"Administratorul Spartei Ion Cvasnițchii într-o discuție cu corespondentul site-ului Divizia-A.md s-a dat cu părerea referitor la meciul etapei a 10-a din Divizia A (2:2) și a vorbit despre revanșa căutată de gruparea din Selemet în partida cu dublorii Sheriff-ului.

- Ați pierdut ieri nu doar puncte importante, dar și prima poziție a clasamentului? Ce s-a întimplat de fapt ieri cu echipa?

- În meciul cu Codru am decis să lăsăm în teren jucători care nu prea au evoluat pînă acum și unii dintre ei, din primele minute ne-au dezamăgit. 

  >>>

Golul lui Corneliu Pavalachi a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 9-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol al etapei a 9-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Cahul-2005, Valentin Mîță în poarta formației Victoria (4:4). Acest gol a adunat 11% dintre voturile respondenţilor.

Pe locul doi se regăseşte golul înscris de fotbalistul clubului Codru în meciul cu FC Ungheni (2:2). Este vorba despre Gheorghe Belibov, a cărui reușită a adunat 13% de voturi. >>>

Luka Pavlovic: «Victoria este concurentul nostru principal în lupta pentru primul loc»Antrenorul principal al dublorilor clubului Sheriff, Luca Pavlovic, s-adat cu părerea în urma egalului obținut de discipolii săi în meciul etapei a 9-a din Divizia A cu dublorii Zimbrului (2-2).
Luca, sînteți satisfăcut de calitatea jocului?
- După meciul cu Iskra vorbeam despre faptul, că Zimbru-2 este o echipă bună, un concurent interesant. Calitatea jocului nostru nu este la nivelul, pe care dorim să-l vedem. Acest lucru este legat de starea fizică a echipei și de accidentările unor jucători.  >>>

Golul lui Vsevolod Nihaev a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 8-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol al etapei a 8-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Sparta, Denis Negru în poarta formației Real Succes (3:1). Acest gol a adunat 10% dintre voturile respondenţilor.

Pe locul doi se regăseşte golul înscris de fotbalistul clubului Saxan în meciul cu Fc Ungheni (2:1). Este vorba despre Phillipe Fofana, a cărui reușită a adunat 13% de voturi. >>>

Nicolae Reaboi: "Am prestat un joc frumos ;i am demonstrat că merită să fim tratați cu toată seriozitatea"Antrenorul principal al clubului Grănicerul, Nicolae Reaboi a comentat pentru corespondentul site-ului Divizia-A.md deznodămîntul meciului etapei a 8-a din Divizia A, în care discipolii săi s-au confruntat cu FC Edineț (2:0).

- Acest meci a fost un derby între două raioane vecine care reprezintă Divizia A. A fost o confruntare principială, fiecare echipă și-a dorit victoria, a dorit cele trei puncte puse în joc, a dorit să demonstreze că raionul pe care îl reprezintă este mai puternic. >>>

Microbiștii au desemnat golul lui Andrei Gargalîc cel mai spectaculos în etapa a 8-a din Divizia Naţională (video)S-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol al etapei a doua din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Iskra, Serghei Gafina în poarta formației Codru (3:3). Acest gol a adunat 7% dintre voturile respondenţilor.

Pe locul doi se regăseşte golul înscris de fotbalistul clubului Codru în meciul cu Iskra. Este vorba despre Mihai Țurcan, a cărui reușită a adunat 9% de voturi. >>>

Alexandru Novicov: "S-a simțit în vestiar că echipa este dezamăgită de pierderea punctelor astăzi"Antrenorul principal al clubului Victoria, Alexandru Novicov, a comentat rezultatul meciului etapei a 7-a din Divizia A contra grupării FC Sîngerei (1:1). Totodată, antrenorul a declarat că simte o motivare specială a adversarilor în meciurile cu discipolii săi, transmite de la Joma Arena corespondentul Divizia-A.md.

- Din păcate am pierdut puncte. Parcă am fost motivați serios, dar nu am fructificat ocaziile create și adversarul s-a mobilizat.  >>>

Avancronica etapei22.09.2017, etapa a 11-a

Real-Suсces - FC Victoria 0:5

Codru - Grănicerul 2:2

Sheriff-2 - Sparta 7:1

Conferinţe

Divizia.A.md
Administra?ia site-ului
Куда вам его прислать? Или можете посмотреть в разделе "Сезон 2017", все там смотрят.
Toate conferinţele

Clasament

Echipa M V E Î Gol P
1. FC Victoria 10 7 2 1 28:13 23
2. Sheriff-2 10 6 3 1 32:10 21
3. Sparta 10 5 4 1 26:18 19
4. Grănicerul 10 4 5 1 17:8 17
5. Zimbru-2 11 5 2 4 29:18 17
6. FC Sîngerei 9 4 3 2 13:13 15
7. Cahul-2005 9 4 2 3 19:20 14
8. Iskra 9 4 1 4 15:17 13
9. FC Ungheni 11 2 5 4 19:22 11
10. Saxan 9 2 3 4 8:16 9
11. Codru 10 1 4 5 14:25 7
12. FC Edineţ 10 1 1 8 6:24 4
13. Real-Suсces 10 1 1 8 6:28 4

Golgheteri

G.Orbu (FC Victoria) 15 (3)
C?runtu (Sheriff-2) 10 (1)
Ciuico (FC Ungheni)
Pavlov (Sparta)
Don?u (Zimbru-2)
D.Adam (FC Sîngerei)
Cristioglo (Zimbru-2)
Șumchin (Sheriff-2)
Reljic (Zimbru-2)
Pavalache (FC Ungheni)
Nicolaescu (Codru)
Iordachi (Grănicerul)
Dobrovinschii (Sparta)
Cobe? (Sparta)
Bort? (Cahul-2005)
Mirciu (Zimbru-2) 4 (1)