Golul lui Artur Dobrovinschii a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 8-a din Divizia A

S-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol din etapa a 8-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Spartanii, Cristian Rotaru, în poarta formației CSF Sparta (11:0). Acest gol a adunat 11% dintre voturile respondenţilor. 

Pe locul doi se regăseşte golul înscris jucătorul echipei FC Sîngerei. Este vorba despre Dumitru Maga, a cărui reușită în partida cu Tighina (2:3) a adunat 20% de voturi. >>>


Andrei Martin: "Jocul şi rezultatul echipei întotdeauna merg împreună"Şase meciuri, şase victorii, zero remize, zero înfrângeri, golaveraj 16-1. Aceasta este linia de clasament a Daciei Buiucani în primele 6 partide ale sezonului. Succesul nu este suprinzător pentru antrenorul principal Andrei Martin. Tehnicianul formaţiei a acordat un interviu amplu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit despre cele mai actuale lucruri din lotul formaţiei pe care o conduce.

- Cum caracterizaţi începutul de campionat pentru Dacia Buiucani?

- Este un început foarte bun pentru echipa noastră. Am reuşit să formăm un colectiv din aceşti băieţi care vor să progreseze împreuna cu echipa. La moment sunt mulţumit de atitudinea lor. >>>

Octavian Onofrei despre penta-trick: «Înainte de meci mi-am pus scopul să realizez toate momentele pe care le voi avea»Corespondentul site-ului Divizia-A.md a discutat cu jucătorul în vîrstă de 28 de ani al clubului Spartanii, Octavian Onofrei, ăentru a afla cum a reușit să înscrie cinci goluri în emciul etapei a 8-a din Divizia A cu CSF Sparta și cîr de importantă este pentru el lupta în clasamentul golgheterilor.

- Intenționat ai încercat să înscrii cît mai multe goluri ieri, în ciuda faptului că adversul a jucat slab? >>>

Golul lui Denis Orbu a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 7-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol din etapa a 7-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Tighina, Artiom Litveacov, în minutul 36 în poarta formației FC Grănicerul (1:3). Acest gol a adunat 11% dintre voturile respondenţilor.  >>>

Golul lui Alexandru Pașcenco a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 6-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol din etapa a 6-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului FC Ungheni, Maxim Bucătaru, în minutul 92 în poarta formației FC Grănicerul (5:3). Acest gol a adunat 15% dintre voturile respondenţilor.  >>>

Golul lui Serghei Trofan a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 5-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol din etapa a 5-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Zaria, Dumitru Rogac, în poarta formației FC Ungheni (10:3). Acest gol a adunat 17% dintre voturile respondenţilor. 

Pe locul doi se regăseşte golul înscris jucătorul echipei FC Sireți. Este vorba despre Dumitru Graur, a cărui reușită din meciul cu FC Tighina a adunat 18% de voturi. >>>

Mihai Ţipac: "Avem obiectiv de a fi în primele 3 în campionat şi nu avem de gînd să facem un pas înapoi"Fundaşul central în vîrstă de 18 ani al Daciei Buiucani Mihai Ţipac, a vorbit într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului despre meciul de la Cahul din etapa a 5-a din Divizia A, despre sistemul de joc pe care îl foloseşte Andrei Martin şi cum şi-a început cariera de fotbalist.

Cum ai comenta victoria din deplasare cu Cahul 2005?

- A fost o victorie foarte dificilă pentru noi, dar am cîştigat fiindcă toţi am jucat unul pentru altul chiar şi în 10 oameni nu ne-am dat bătuţi. >>>

Zaria a transferat doi stranieri, alți doi se află în probeÎn etapa trecută din Divizia A, doi jucători ivuarieni au debutat în lotul bălțenilor de la Zaria - Eric Ne (fundaș, 23 ani) și Abdoul Fadika (mijlocaș, 22 ani). Ambii jucători au apărat în sezonul trecut culorile grupării Saxan Ceadîr Lunga. 

Totodată, lotul bălțenilor poate fi întărit cu alți doi stranieri. Este vorba despre - Dramane Salou (foto), originar din Burkina Faso. Mijlocașul în vîrstă de 20 de ani a evoluat la formații din patrie, precum și în Serbia la Partizan sau Teleoptik. >>>

Golul lui Teodor Mocanu a fost ales cel mai spectaculos în etapa a 4-a din Divizia AS-a încheiat sondajul desfăşurat de site-ul Divizia-A.md, în care v-am propus să alegeţi cel mai frumos gol din etapa a 4-a din Divizia A.

Poziţia a treia i-a revenit golului marcat de jucătorul clubului Spartanii, Sandu Mihailovschi, în poarta formației Grănicerul (5:0). Acest gol a adunat 14% dintre voturile respondenţilor. 

Pe locul doi se regăseşte golul înscris de un alt jucător al echipei Spartanii. Este vorba despre Alexandru Grosu, a cărui reușită din meciul cu Grănicerul a adunat 21% de voturi. >>>

Avancronica etapei29.05.2019, etapa a 9-a

Grănicerul - Real-Suсces 18:30

Conferinţe

Divizia.A.md
Administraţia site-ului
Для Дивизии А не ведется на данный момент подсчет ассистентов. Такую статистику можно найти для Национальной Дивизии...
Toate conferinţele

Clasament

Echipa M V E Î Gol P
1. Spartanii 8 6 1 1 26:4 19
2. FC Florești 8 6 1 1 18:7 19
3. Dacia Buiucani 6 6 0 0 16:1 18
4. Speranța D 7 5 1 1 10:2 16
5. Tighina 7 5 0 2 16:9 15
6. Iskra 7 4 1 2 9:5 13
7. FC Victoria 7 4 0 3 11:7 12
8. FC Sireți 7 2 2 3 10:13 8
9. Zaria 8 2 1 5 16:15 7
10. Cahul-2005 7 2 1 4 10:12 7
11. FC Sîngerei 8 2 1 5 9:19 7
12. Grănicerul 8 2 0 6 8:19 6
13. Real-Suсces 7 1 2 4 11:17 5
14. FC Ungheni 8 1 1 6 15:34 4
15. CSF Sparta 7 0 2 5 4:25 2

Golgheteri

Onofrei (Spartanii) 14 
Litveacov (Tighina) 8 (1)
A.Apostol (Dacia Buiucani) 7 (1)
G.Orbu (FC Victoria)
Bîcicov (FC Sîngerei)
Stratan (FC Ungheni)
Nemerenco (Dacia Buiucani)
Mihailovschi (Spartanii)
Lefter (FC Florești)
Cricimar (FC Florești)
Cilipic (Real-Suсces)
Bucătaru (FC Ungheni)